Even voorstellen - Ute Bode

Mijn naam is Ute Bode, geboren in Duitsland (Sauerland) en woon nu al jaren in Wervershoof. Ik werk als lerares op het Martinuscollege. Ik ben heel blij dat ik hier in Noord-Holland woon, de West-Friese mentaliteit is helemaal te vergelijken met de Sauerländische mentaliteit.

Toen aan mij werd gevraagd of ik lid wilde worden van Huurdersraad de Driehoek, heb ik direct ja gezegd. Ik vind het een uitdaging om mij op een andere manier voor mensen in te zetten.

Ik zit in de werkgroep Sociaal Domein en Leefbaarheid. Deze werkgroep richt zich op huurzaken en het sociale aspect. Denk bijvoorbeeld aan betaalbaarheid, duurzaamheid, onderhoud, sociale contacten, overlast en woonomgeving. Het doel van onze werkgroep is dat we dieper op deze huurzaken ingaan. Dit doen we om Het Grootslag extra scherp te houden op de uitvoering van haar beleid. Sinds kort zit ik ook in de werkgroep PR & Communicatie. Mijn doel in deze werkgroep is om meer contact met de huurders te krijgen en iets voor de huurders te kunnen betekenen.

 

Nieuwsgierig naar de andere leden?
Kijk hier voor het overzicht!


 
 

Neem contact op met Huurdersraad De Driehoek

Velden met een * zijn verplicht

Of mail naar info@huurdersraaddedriehoek.nl